Dobrodošli

Štefka, izlet u planine

Lijepo je obići naše planine u okolini. Vrijeme branja sunčanica na Brezama

putevima Frankopana

Izleti putevima Frankopana su nedaleko od apartmani Štefka. Kaštel Novi Vinodolski je udaljen 800 m od apartmana. Laganom šetnjom do centra grada obiđete kaštel, muzej, stari dio grada. Kaštel Bribir je udalje 5 km. Dobro je povezan prometnicom. Muzej u gradskoj knjižnici je na 3 etaže a za razgledavanje potrebno se je najaviti knjižnjičaru u Bribiru..  Od Brinbira do Grižana je 4 km tu možete obići kuću Julija Klovića, svijetski poznatog minijaturista. Obići stari kaštel i produžiti put Drivenika. Ptedivan kaštel na uzbrdici .

MAŠKARANI TANCI

Počelo je počelo. Kratko će trajati. Ove godine od 13.01. do 14.02.2018. Nije, bil je i opet će prit krivac od slame za sve naše nedaće. Suboton maškare va domu. Nediljom kolo i tanac na placi.

Bura

Volim moj grad. Volim buru. Januar/2017.g. je pretjerala. Puše, zavija i lupa. Nosi pahulje snjega iz zaleđa. Svaki se dan vrti oko 0 a čini se kao da je -20 . Gledam iz tople kuće kako nosi polomljene grane. Van bi, rado bi u šetnju sa mojom kujicom ali..... Odlućile se mi. Obundala se ja. Izišle smo, prošetale 5 minuta i brzo se vratile kući. 

ove plaže i park volim

iz različitih perioda na našim plažama

arheolozi oko Lopsice

Vidikovci - Izlet u zeleđe

Šetnja uz more